تجهیزات کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ- تامین ظروف و تجهیزات کافه با قیمت مناسب

تجهیزات کافی شاپ

راه اندازی و آموزش مدیریت کافی شاپ باریستا و آبمیوه بستنی فروشی، نحوه سرویس دهی و مشتری مداری، نحوه کار کردن بادستگاه های آبمیوه بستنی و کافی شاپ صفر تا صد با ما همراه باشید

راه اندازی و آموزش کافی شاپ فست فود
طرز تهیه انواع بستنی ایتالیایی، نوشیدنی های سرد، نوشیدنی های گرم، در محل شما در سراسر ایران

میلک شیک، گلاسه، ‘قهوه’،اسموتی

انواع نوشیدنی های گیاهی و طراحی روی قهوه”

کلیه موارد آموزش و مشاوره جهت کافی شاپ

۱٫ معرفی کامل تجهیزات و لوازم کافی شاپ

۲٫ آموزش مهارتهای کامل کافی شاپ داری و تهیه جزوه در کارگاه آموزشی

۳٫ آموزش نحوه کار با تجهیرات و لوازم کافی شاپ

۴٫ آموزش نحوه نگهداری تجهیرات و لوازم کافی شاپ

۵٫ آموزش سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان

۶٫ آموزش منوی کامل یک کافی شاپ حرفه ای شامل :

انواع قهوه ها، بستنی ها، نوشیدنیهای سرد، انواع آیس پک ها،

نوشیدنی های گرم، انواع دسر ها، گلاسه ها، میلک شیک ها،

انواع کوکتل ها، منوی مخصوص نوشیدنی های گیاهی و آموزش انواع تست،

پاستا مخصوص، اسنک، چیپس و پنیر و خوراکی هایی که سرو آنها در کافی شاپ مجاز می باشد.

۷٫ آموزش طراحی روی قهوه

۸٫ آموزش انواع سس های میوه ای و شکلات و آموزش انواع ژله ها

۹٫ آموزش مدیریت در کافی شاپ و نخوه کافی شاپ داری

۱۰٫ مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ

۱۱٫ مشاوره جهت راه اندازی کافی شاپ

۱۲٫ مشاوره جهت خرید تجهیزات، لوازم و مواد اولیه کافی شاپ

۱۳٫ مشاوره مکان یابی و موقعیت شناسی جهت ایجاد کافی شاپ

۱۴٫ مشاوره جهت چیدمان و دکوراسیون داخلی

+ ظروف کافی شاپ

آشنایی با آسیاب قهوه کامپک R120

 

اطلاعات فنی آسیاب قهوه R120

–         توان موتور: ۱۰۰۰ وات

–         سرعت چرخش تیغه: ۱۴۰۰ دور در دقیقه

–         قطر تیغه: ۱۲۰ میلی‌متر

–         بازده (با درجه اسپرسو): ۱۵۰۰ گرم در دقیقه

–         حجم مخزن: ۲۲۰۰ گرم

–         ابعاد: ۳۸۰*۲۳۰*۷۷۵ میلی‌متر

–         وزن: ۳۷ کیلوگرم

کیفیت ساخت: + دستگاه اسپرسو

اجازه بدهید بی‌پرده بگویم، R120 یک هیولاست. هم از لحاظ ابعاد و هم از نظر قدرت و دقت آسیاب. و البته به واسطه‌ی بدنه‌ی ریخته‌گری شده یکپارچه‌اش وزن زیادی نیز دارد. همه این ویژگی‌ها حس اطمینان از کیفیت ساخت را به کاربر منتقل می‌کند. وزن زیاد R120 به همراه طراحی خارق‌العاده اجزای آسیاب باعث می‌شود کمترین میزان لرزش و صدا را داشته باشد. از این جهت R120 شما را شگفت زده خواهد کرد زیرا در تنظیم‌های مختلف درجه آسیاب، بسیار نرم و بدون لرزش کار می‌کند.

تیغه‌ها:

دکور کافی شاپ

تیغه‌های بسیار بزرگ R120 اولین چیزی است که نظر باریستاهای حرفه‌ای و متخصصین را به خود جلب می‌کند. تیغه آسیاب R120 کامپک بزرگترین تیغه‌ایی است که تا کنون در آسیاب‌های فروشگاهی به کار رفته است. تیغه‌های بزرگ با سطح تماس بیشتر باعث افزایش سرعت و بازده آسیاب و همچنین جلوگیری از افزایش حرارت قهوه هنگام آسیا شدن می‌گردد.

طراحی خاص این تیغه‌ها به همراه آلیاژ سری اختصاصی کامپک باعث شده عمر این تیغه‌ها بیشتر از هر آسیاب دیگری و معادل آسیاب کردن ۱۲۰۰۰ کیلوگرم معادل ۱۲ تن قهوه باشد. به عبارت دیگر شما حتی اگر روزی ۵ کیلوگرم قهوه آسیاب کنید، تیغه‌های R120 بیش از ۷ سال برای شما کار خواهد کرد!

مکانیزم تمیز کننده تیغه و لوله خروج قهوه

خرید قهوه

تکنولوژی انحصاری شرکت کامپک به شما این اطمینان را می دهد که به واسطه‌ی بازوهای روبنده تعبیه شده در لبه‌ی تیغه‌ها و همچنین بازوی روبنده‌ی لوله خروج قهوه که با موتور مجزا عمل می‌کند، ذرات قهوه درون آسیاب باقی نمی‌مانند و با دقت ۰۲/۰± گرم تمامی دانه‌های قهوه ریخته شده درون مخزن آسیاب، آسیاب شده و از آن خارج می‌شوند. این قابلیت برای باریستاهایی که قصد شرکت در مسابقات را دارند و یا برای کسانی که از آسیاب  قهوه فروشگاهی برای آسیاب کردن قهوه اسپرسو به صورت تک دوز (Single Dosing) و یا برای دم کردن قهوه به روش‌های موج سوم استفاده می‌کنند بسیار کارآمد است.

پراکندگی اندازه ذرات قهوه (Particle Size Distribution)

لوازم کافی شاپ

این شاخص بیانگر میزان یکنواختی ذرات قهوه آسیاب شده است. یک آسیاب ایده‌آل آسیابی است که تمامی ذرات قهوه آسیاب شده با آن یکنواخت و به یک اندازه باشند. اما به صورت معمول اختلاف ذرات قهوه آسیا شده با آسیاب‌های گوناگون بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ میکرون است. در دستگاه آسیاب قهوه کامپک مدل R120 تفاوت اندازه ذرات قهوه آسیاب شده تنها ۲۰۰ میکرون است. به عبارت دیگر انداه ذرات قهوه به درجه مورد نظر باریستا نزدیکتر بوده و پراکندگی اندازه کمتر از آسیاب‌های دیگر است. در نتیجه باریستا می‌تواند با در اختیار داشتن ذرات قهوه یکنواخت و همسان، عصاره‌گیری بهینه را انتظار داشته باشد. آسیاب قهوه کامپک مدل R120 شمار را قادر می‌سازد از یک قهوه‌ی یکسان، شفافیت طعمی (Flavor Clarity) بیشتر، تلخی (bitterness) کمتر و بادی (Body) قوی‌تر را انتظار داشته  باشید.

لیست تجهیزات لازم کافی شاپ

مشاوره رایگان کافی شاپ

دوره کافی شاپ و باریستا

قهوه ,شاپ ,آسیاب ,آموزش ,r120 ,انواع ,کافی شاپ ,ذرات قهوه ,نوشیدنی های ,مشاوره جهت ,آسیاب قهوه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازرگانی صیرفی وبلاگ کسبوکار آنلاین دوربین مدار بسته | فروش انواع دوربین های مدار | بهترین قیمت ارز دیجیتال رایگان دانلود سریال عقاب سرخ خلاصه کتاب تحلیل و طراحی نوین سیستم ها سالم زیبا حاج مسعود جابری ارگ سبز پارتیکان CoinPot Free Coin